Lees meer

De eerste keer huren Hotel Mama verlaten
Volgende artikel

© Unsplash

Zo organiseer je een housewarming in 90’s-stijl

Gepubliceerd op 28-06-2017

De eerste keer huren Hotel Mama verlaten

Geen betere manier om je eigen stekje te vieren dan met een housewarming! En dat doe je uiteraard in stijl: met een throwback naar de 90’s. Hoe? Wij geven je wat inspiratie.

1. Dresscode

© Giphy

Bij een 90’s party hoort de fashion van toen! Met een salopette of trainingspak ben jij helemaal in thema! Vergeet je haar niet: een palmboomstaartje of jommekeskop zijn the way to go.

2. Activiteiten

© Giphy

90’s kids wisten zich wel bezig te houden, dus keuze te over! Wat dacht je van een potje retro gamen op een SNES? Of ga op zoek naar je crush met het gezelschapsspel Droomtelefoon. En wie een danske wilt placeren: hakken is toegelaten.

3. Food & drinks

© Giphy

Niets schreeuwt meer jaren 90 dan Breezers en Caprisun. Snoep is natuurlijk ook onmisbaar. Leg de smoelentrekkers, toverballen en snoepkettingen maar klaar.

4. Inkleding

© Giphy

Kleed je feestje in zoals de gemiddelde tienerkamer er in die tijd uitzag. Nostalgie alom met een opblaasbare zetel, een lavalamp, posters van boybands en ’glow in the dark’-sterren.

5. Playlist

© Giphy

Dit is echt een no-brainer! Met hits als ‘Wannabe’ van Spice Girls, ‘Everybody’ van Backstreet Boys en ‘MMMBop’ van Hanson scoor je sowieso. Of haal gewoon je oude ‘Top Hits’-cd’s boven!

Nu rest enkel nog de vraag of je Team Spice Girls of eerder TLC bent. Check met deze poll hoe populair jouw favoriete 90’s muziek is.