Lees meer

De eerste keer huren Tips en weetjes voor je eerste stek
Volgende artikel

© iStock

Wat is een familiale verzekering en waarom heb JIJ die nodig?

Gepubliceerd op 27-07-2016

De eerste keer huren Tips en weetjes voor je eerste stek

Een familiale verzekering is een verzekering die je absoluut nodig hebt. Je moet in het leven kunnen gaan en staan waar je wil zonder constant te moeten opletten. Want wie niet verzekerd is, loopt simpelweg een té groot risico op zware financiële gevolgen. En dat wil je niet, toch?

Stel, je bent gehaast, je rijdt vliegensvlug met je fiets door het centrum en je knalt tegen een voorbijganger. De persoon in kwestie is gewond en heeft verzorging nodig. Dan kom je resoluut op de vraag: wie gaat dat betalen? Dokters- of ziekenhuiskosten lopen al snel hoog op, en natuurlijk was het allemaal niet jouw ‘bedoeling’. Met een familiale verzekering hoef je je daar gelukkig totaal geen zorgen over te maken, want deze komt helemaal tussen.

Maar er is nog meer: de verzekering dekt niet alleen jou als persoon, maar ook je huisdieren en je gasten. Neem nu bijvoorbeeld jouw allerliefste hond, een keischattig beest, maar oh zo onhandig! Hij loopt langs het open raam, stoot een bloempot om en deze valt op een auto die voor jouw deur geparkeerd staat. Een ongelukje is snel gebeurd en je wil écht niet ook nog eens met de financiële miserie zitten.

Gerelateerde artikels

Concreet:

Zowel lichamelijke als materiële schade die je aan anderen toebrengt, is dus gedekt, overal ter wereld, in alle omstandigheden. Bij Ethias kunnen jongeren (-30j) heel gemakkelijk een gratis offerte laten maken. Starter Pack is een verzekering op maat van jonge mensen: betaalbaar én een uitgebreide dekking. Want niet alleen de familiale verzekering valt hieronder, ook de huurdersverzekering: deze dekt de aansprakelijkheid van het gebouw én de inhoud! In geval van schade kan je trouwens 24/7 rekenen op bijstand. Voor de jongerenverzekering Starter Pack betaal je als huurder tussen de  €18 - €25 per maand en verder kan je een heleboel promo-acties volgen op de website. Check it out!