Lees meer

De eerste keer huren Tips en weetjes voor je eerste stek
Volgende artikel

Spannend, je eerste woning! Heb je wel aan de juiste verzekeringen gedacht?

Gepubliceerd op 16-08-2016

De eerste keer huren Tips en weetjes voor je eerste stek

Een frietketel veroorzaakt brand in de keuken. Of er is waterschade omdat je de kraan in de badkamer bent vergeten dichtdraaien. Een ongeluk in je huurwoning is snel gebeurd! Nog voor je de sleutels van je nieuwe woonst in handen krijgt, sluit je best een verzekering af. Zo ben je gerust.

Schade aan je huurwoning is vervelend. Wie zal de kosten op zich nemen? Een goede verzekering helpt je alvast op weg. Verzekeraar Ethias heeft aan jonge huurders gedacht en stelt speciaal voor hen het ‘Ethias Starter Pack’ samen. Iedereen jonger dan 30 jaar én met een maandelijkse huur tot € 1200 kan deze polis afsluiten. Het ‘Ethias Starter Pack bevat twee verzekeringen: een Huurdersverzekering én een Familiale verzekering. Zo huur je je woning zonder stress of zorgen én bescherm je tegelijkertijd ook alle inwoners van je woning. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Je huurwoning beschermen

Wanneer je een woning huurt, kan je je best indekken tegen mogelijke schade. Zo ben je altijd gerust. De huurdersverzekering dekt de huurdersaansprakelijkheid voor het gebouw en de inhoud. Wat betekent dit? Wel, deze verzekering dekt de schade die per ongeluk aan de woning (en inboedel) werd toegebracht.

Heb je per ongeluk de frietketel laten aanstaan en is er schade? Of misschien vergat je de kraan dicht te draaien? Deze vormen van schade worden door de huurdersverzekering ingedekt.

Bescherm ook jezelf…

… en iedereen die tijdelijk (of definitief) deel uitmaakt van je gezin. Zelfs je kat valt onder de familiale verzekering die vervat zit in het ‘Ethias Starter Pack’. En dat is maar best ook, met alle fratsen van dat beestje weet je nooit! Een familiale verzekering beschermt je tegen de stoffelijke en lichamelijke schade die veroorzaakt wordt aan derden. Klinkt Chinees? Een voorbeeldje: je kat loopt zomaar de straat over. Twee wagens moeten uitwijken en botsen frontaal tegen elkaar. Nog een ander voorbeeld: op een feestje breek je de bril van je beste vriend. Oeps!

Een huurdersverzekering én een familiale verzekering tegen een voordelig tarief? Dat is zeker iets voor jou! Surf snel naar de website van Ethias en ontdek alle voordelen op maat van jonge huurders.

Het Ethias Starter Pack: da’s een pak voordelen voor jonge huurders zoals jij!

Ik ga ervoor