Lees meer

Autoproblemen
Volgende artikel

© Unsplash

Parkeerstress: 9 fases die ieder van ons doorstaat

Gepubliceerd op 04-04-2018

Autoproblemen

Of je nu in een afgelegen dorp of de stadskern rondrijdt: parkeren kan je heel wat stress bezorgen. Welke 9 fases ieder van ons doorstaat? We zetten het even op een rijtje!

#1 Goede moed: je zet jouw auto snel ergens en je kan weer verder!

© Giphy

Vol goede moed bol jij op je gemakje door de straten. Of je wel een parkeerplekje zult vinden? Daar maak jij je geen zorgen over: het lot is je goedgezind!

#2 Stress: te veel volk hier!

© Giphy

Ah, daar zijn die klamme handjes. Je bent duidelijk niet de enige die op zoek is naar een parking. Alle parkeerplaatsen lijken bezet te zijn en als klap op de vuurpijl is de autobestuurder achter jou (die bovendien kampioen is in bumperkleven) veel te ongeduldig naar jouw zin.

#3 Hoop: spot ik daar een parkeerplaats?

© Giphy

Wie zoekt, die vindt … de parkeerplaats van zijn dromen! Jij hebt een plaatsje gespot en je denkt dat jouw bolide er wel in past.

#4 Verbijstering: er zat een klein kevertje verscholen achter die grote auto. Je hebt toch geen plek!

© Giphy

Verdorie toch, er stond een kever achter die grote auto waar jij je wilde parkeren. Vol goede moed probeer jij optimistisch te blijven.

Gerelateerde artikels

#5 Paniek: oh nee, wat als je geen plekje vindt? Terug naar huis dan?

© Giphy

Nu duurt die zoektocht toch erg lang. Wat als je geen ander plekje vindt?

#6 Wanhoop: vechten of vluchten? 😭😭😭😭😭

© Giphy

Een andere autobestuurder wil het plekje dat jij uiteindelijk op het oog hebt. Stress! Zou je een staring contest aangaan (die je keer op keer wint) en gewoon je auto in het vrije plekje rammen, of druip je beter af? Tricky...

#7 Hoop 2.0: yes, er is toch nog een plekje vrij!

© Giphy

Jawel: je bent er toch in geslaagd om een vrije parkeerplaats te vinden waar niemand anders naar lonkt. Yihaa!

#8 Wanhoop 2.0: vier pogingen later en die auto past er nog niet in!

© Giphy

Je mag dan wel een parkeerplaats hebben gevonden - jij zit al aan poging 4 om je auto erin te krijgen. S-parkeren is een uitvinding van de duivel!

#9 Euforie: je bent succesvol geparkeerd!

© Giphy

De aanhouder wint, jij bent geparkeerd! Uiteraard zie je het perfecte parkeerplaatsje net voor de deur terwijl je naar je bestemming loopt… Oh well.

Nu komt het erop aan niet te vergeten waar je die auto van jou hebt achtergelaten. Anders ben je wel even zoet met zoeken naar je auto… Om hem snel terug te vinden komt dit gadget ook goed van pas.