Lees meer

Je eigen plek inrichten De eerste keer huren
Volgende artikel

Mijn inboedel gaat in vlammen op. Wat nu?

Gepubliceerd op 16-08-2016

Je eigen plek inrichten De eerste keer huren

Hopelijk overkomt het je nooit, maar stel dat een brand je volledige inboedel vernielt. Dan ben je maar wat blij dat je een verzekering op zak hebt!

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom is het belangrijk om een goede verzekering af te sluiten wanneer je je intrek neemt in je huurwoning. Een huurdersverzekering beschermt niet enkel het gebouw, maar ook de inboedel. Wanneer je meubels stuk zijn, bijvoorbeeld door brand, dan kan je beroep doen op je verzekeraar. Voor een forfaitair bedrag krijg je tot een bepaald bedrag de schade terugbetaald. Zo slaap je snel weer op beide oren!

Maar wat met die peperdure antieke kast?

Heb je heel wat dure meubels, antieke kasten of waardevolle schilderijen aan de muur hangen? Dan zal het je niet verbazen dat je bij het afsluiten van je polis je de optie ‘Inboedel’ moet aankruisen. In een huurdersverzekering zit inboedel vervat, maar dat is maar tot een vooraf afgesproken bedrag. Dan neem je best nog een verzekering om dit voorwerp te beschermen. Neem contact op met je verzekeraar om dit samen uit te pluizen.

Bij Ethias zijn je meubels in veilige handen. Zo zit de bescherming van je inboedel vervat in het Ethias Starter Pack voor jonge huurders. En dat voor een vast tarief per maand. Interessant? Het zal wel zijn!

Het Ethias Starter Pack: da’s een pak voordelen voor jonge huurders zoals jij!

Ik ga ervoor