Lees meer

Autoproblemen Tips en weetjes voor je auto
Volgende artikel

© Pixabay

7 manieren om de file minder saai te maken

Gepubliceerd op 03-04-2018

Autoproblemen Tips en weetjes voor je auto

Moet het nog gezegd dat we in een echt fileland leven? Ook jij brengt waarschijnlijk ettelijke uurtjes in het verkeer door. Toch hoeft dat geen kwelling te zijn. Dit zijn 7 manieren om het fileleed draaglijk te maken!

#1 Een live optreden voor jezelf (en je passagiers)

© Giphy

Sta je in de file? Dat is hét uitgelezen moment om je zangkunsten aan te scherpen. Leef je uit op onze Traffic Jam Jams Spotify playlist: Move bitch, get out the way!

#2 Kijken/gekke bekken trekken naar andere autobestuurders

© Giphy

Je staat niet alleen in de file. Dus waarom zou je die kerel of knappe madam in de auto naast jou niet eens beter bekijken? Of gekke bekken trekken, dat kan ook.

#3 Make-up- en kappersadvies voor jouw passagier

© Giphy

Door die file heeft jouw passagier tijd om zichzelf een make-up of kappersbeurt te geven. En jij? Jij kunt advies geven terwijl ze zich opmaakt! Bingo!

#4 Podcast, please!

© Giphy

File bezorgt een mens een slecht humeur. Geen betere manier om dat te verhelpen dan met een toffe podcast waar je bovendien een en ander van kunt opsteken!

Gerelateerde artikels

#5 Een opknapbeurt voor (de binnenkant van) je auto

© Giphy

Verzamel eindelijk eens al je papiertjes, lege kauwgom verpakkingen en andere brol. Zo kom je proper aan op je eindbestemming!

#6 Speel een spelletje!

©Giphy

Rijdt er nog volk mee? Dan kun je samen een leuk spelletje spelen waardoor de tijd voorbij vliegt! Extra voordeel: jullie lachen erop los en vergeten het fileleed.

#7 Bel (handsfree!) eens naar je oma

© Giphy

Geen beter moment dan de file om lekker bij te kletsen met je oma. Ongetwijfeld is zij heel blij om een telefoontje van jou te ontvangen!

Ben je klaar om de file wat draaglijker te maken? Mooi zo! Of je zorgt er gewoon voor dat je altijd op de snelste rijstrook rijdt.